?>

Algemene gebruiksvoorwaarden van de website.

Welkom bij Allround Capital Group!
Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op uw gebruik van de website van Allround Capital Group en geven informatie over de services ervan.
Wanneer u de website van Allround Capital Group gebruikt, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Deze gebruiksvoorwaarden vormen daarom een overeenkomst tussen u en Allround Capital Group, SL.

 1. Doel.
 2. Uw acceptatie.
 3. Voorwaarden voor toegang tot en gebruik van de website.
 4. Intellectueel eigendom.
 5. Contracten met derden via de website.
 6. Publicatieregels
 7. Publicatie op andere websites van Allround Capital Group.
 8. Toepasselijk recht en jurisdictie.1. Doel

Het doel van dit document is het vastleggen van de Algemene Gebruiksvoorwaarden van de online website "allroundcapital.com" en alle andere websites die eigendom zijn van Allround Capital Group.
Allround Capital Group behoudt zich het recht voor om deze Algemene Gebruiksvoorwaarden te allen tijde te wijzigen om ze aan te passen aan de wetgeving.

2. Uw acceptatie

Het gebruik van een van de Websitediensten door gebruikers impliceert hun kennis en uitdrukkelijke aanvaarding van alle Algemene Gebruiksvoorwaarden in de versie die op deze site wordt gepubliceerd op het moment dat de Gebruiker de site betreedt, evenals van de Specifieke voorwaarden die van toepassing kunnen zijn .
Als u niet akkoord gaat met een van deze voorwaarden, maak dan geen gebruik van de Service.

3.Voorwaarden voor toegang tot en gebruik van de website.

Door uw registratie bij Allround Capital Group als potentiële Huizenkoper of Huizenverkoper te voltooien, gaat u ermee akkoord dat:
 1. U bent meerderjarig en anderszins in staat om een wettelijk bindend contract aan te gaan;
 2. U bent geïnteresseerd in het kopen/verkopen van onroerend goed of beide;
 3. U heeft geen exclusieve contractuele of andere overeenkomst met een andere vastgoedprofessional;
 4. U gaat ermee akkoord dat Allround Capital Group en derden via e-mail of op een andere manier contact met u opnemen voor diensten die u hebt aangevraagd;
 5. Allround Capital Group kan uw onroerendgoedtransactie en/of schikkingsdocumenten opvragen, ontvangen, kopiëren en beoordelen;


4.Intellectueel eigendom

Alle pagina's en afbeeldingen op deze website zijn eigendom van het bedrijf Allround Capital Group, SL.

Pagina's, code, afbeeldingen of andere inhoud van allroundcapitalgroup.com mogen op geen enkele manier, vorm of vorm worden herverdeeld of gereproduceerd zonder de schriftelijke toestemming van Allround Capital Group, SL.
Als u dit niet doet, is dit een schending van de auteursrechtwetten.

5.Contracten met derden via de website.

De website van Allround Capital Group kan links bevatten naar websites die door derden worden onderhouden. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak en ter referentie aangeboden. Allround Capital Group beheert of beheert in geen enkel opzicht informatie, software, producten of diensten die beschikbaar zijn op dergelijke websites. Het opnemen van een link naar een website door Allround Capital Group impliceert geen goedkeuring van de diensten of de site, de inhoud ervan of de sponsororganisatie.6. Publicatieregels


6.1 MINIMALE INFORMATIE

1. De volgende informatie is de minimale informatie die u aan allround capital group moet verstrekken met betrekking tot elke vermelding voor publicatie op de Website:
 • (a) adres;
 • (b) woningtype (bijv. huis, appartement);
 • (c) titel;
 • (d) beschrijving;
 • (e) aantal slaapkamers (met uitzondering van braakliggend terrein);
 • (f) aantal badkamers (behalve op braakliggend terrein);
 • (g) afbeeldingen (minimaal 1);

2. Als u niet alle hierboven vermelde informatie in een lijst verstrekt of allround capital group machtigt om deze te publiceren, mag allround capital group de lijst niet op de website publiceren.

3. allround capital group behoudt zich het recht voor om de minimaal vereiste informatie die moet worden verstrekt met betrekking tot elke vermelding voor publicatie op de website bij te werken door deze overeenkomst bij te werken of de veldvereisten op de website bij te werken.

7. Privacy

U kunt ons privacybeleid lezen: Privacybeleid.